Ana Sınıfı Haberler

Ana Sınıfımız Oyuncak Müzesinde -2019Ana Sınıfımız Oyuncak Müzesinde -20199 Kasım 2019 Cumartesiana sınıfı öğrencilerimiz Oyuncak Müzesi gezisiyle geçmişten günümüze oyuncakları inceleme fırsatı buldular. Okul DışarıdaOkul Dışarıda29 Mayıs 2019 ÇarşambaOndokuz Mayıs Üniversitesi Vakfı Koleji Anasınıfı, okul bahçesinde yaptıkları oyun ve uygulamaların dışında “23 Mayıs Okul Dışarıda Günü” etkinliği ile farkındalık yaratmak adına Çakırlar Korusu’nda doğa keşfi yaparak bir dizi sınıf dışı etkinlik düzenledi. Anasınıfında Meslek Tanıtım GünleriAnasınıfında Meslek Tanıtım Günleri10 Nisan 2019 ÇarşambaAnasınıfı velilerimiz ile birlikte “Aile Katılım Etkinlikleri” adı altında hem kendi çocuklarını hem de diğer çocuklarımızı okul ortamında izleme ve onlarla paylaşımlarda bulundukları çalışmaları bu hafta tamamladık. OMÜ VAKFI KOLEJİ ANASINIFI TİYATRODAOMÜ VAKFI KOLEJİ ANASINIFI TİYATRODA8 Nisan 2019 PazartesiAnasınıfı öğrencilerimiz sosyal gelişimleri ve dil gelişimleri açısından önemli bir yer tutan tiyatroya öğretmenleri eşliğinde gittiler. ANA SINIFIMIZ BESYO’DAANA SINIFIMIZ BESYO’DA4 Nisan 2019 PerşembeAna sınıfı öğrencilerimiz Jimnastik sporunu daha kapsamlı ve uygulamalı olarak yapabilmek için OMÜ BESYO’ya gezi düzenledi. Anasınıfı Geri Dönüşüm SergisiAnasınıfı Geri Dönüşüm Sergisi18 Aralık 2018 SalıOMÜ Vakfı Koleji Anasınıfı öğrencileri hem çevre bilincinin oluşması hem de farkındalık açısından “Geri Dönüşüm Mucitleri” adında bir sergi düzenledi. Ana Sınıfımız Oyuncak MüzesindeAna Sınıfımız Oyuncak Müzesinde7 Kasım 2018 ÇarşambaOMÜ Vakfı Koleji Ana sınıfı öğrencileri Canik Oyuncak Müzesi’ne gezi düzenledi. Öğretmenleri eşliğinde müzeyi gezen öğrenciler, geçmişten günümüze kadar gelmiş oyuncakları inceleyip teknolojinin oyuncaklar üzerindeki etkisini görme fırsatı buldular. Anasınıfı Tanışma KahvaltısıAnasınıfı Tanışma Kahvaltısı8 Eylül 2018 Cumartesi Anasınıfı Uyum HaftasıAnasınıfı Uyum Haftası5 Eylül 2018 Çarşamba Ana Sınıfı Sınıf Dışı Eğitim Fen ve Doğa Etkinlikleri ProjesiAna Sınıfı Sınıf Dışı Eğitim Fen ve Doğa Etkinlikleri Projesi9 Haziran 2018 CumartesiOndokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Vakfı Koleji ana sınıfında “Sınıf Dışı Fen ve Doğa Etkinlikleri Projesi", anasınıfı öğrencileriyle birlikte gerçekleştirildi.