Türkiye Şampiyonu OMÜ Vakfı Koleji'nden

ANA SAYFA | MEDYA | Güncel Haberler | 16 Mart 2020 Pazartesi

Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından organize edilen Ahmet Öktü Sezonu Çanakkale Zafer Kupası Kule ve Tramplen Atlama Şampiyonası, 5-8 Mart Pazar günü Ankara’da yapılan yarışların ardından sona erdi.

Türkiye Şampiyonu OMÜ Vakfı Koleji'nden

Keçiören Belediyesi Etlik Olimpik Yüzme Havuzu'nda gerçekleştirilen şampiyonada, 6 kulüpten 7-18 yaş grubunda 89 sporcu mücadele verdi. Türkiye şampiyonası niteliği taşıyan organizasyonda, aynı zamanda, atlama branşında gelecek 3 aylık dönemde uluslararası turnuvalarda yarışacak milli sporcuların seçimleri de yapıldı. Şampiyonaya katılan sporcular, tramplende 1 ve 3 metre, kule atlamada ise 3, 5, 7,5 ve 10 metre yüksekliklerde yarıştılar.

ŞAMPİYON OMÜ VAKFI KOLEJİ’NDEN

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Vakfı Koleji öğrencisi Gökçe Eker, Kule ve Tramplen Atlama Turnuvasında;
3 metre Tramplen Atlamada 1.
5 metre Tramplen Atlamada 3.
1 metre Tramplen Atlamada ise 5. Olarak Türkiye Şampiyonu olmuştur.
Şampiyon sporcumuz Balkan Şampiyonası için Sırbistan’a sonrasında ise Avrupa Şampiyonası için İtalya’ya gitmeye hak kazanmıştır.

Öğrencimizi ve ailesini bu önemli başarıdan dolayı kutlar, Samsun Kule Tramplen Atlama Spor Kulübü'ne emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

■ Haber Kaynağı ve Görselleri İçin Tıklayınız