Pozitif Disiplin - Seminer

ANA SAYFA | MEDYA | Güncel Haberler | 25 Haziran 2019 Salı

2018-2019 Eğitim ve Öğretim Yılı - Yıl Sonu Mesleki Gelişim Çalışmaları Kapsamında, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nden Doç. Dr. İbrahim Gül, "Pozitif Disiplin - Okulda Yaşanan Sorunlar ve Çözüm Önerileri" konulu seminer düzenlediler.

Pozitif Disiplin - SeminerEğitim ve Öğretim sürecinde "Pozitif Disiplin" kavramının tanım, amaç ve ilişkilendirilmesi ile geleneksel disiplin uygulamalarının sürece etkilerinin çerçevesini çizen Doç. Dr. İbrahim Gül, Pozitif Disiplin anlayışının, öğrenci, veli, sınıf düzeni ve eğitim-öğretim süreci üzerindeki olumlu etkilerini örneklerle anlattılar. Öğrenci, çevre ve ailenin eğitim sürecindeki işbirliği ve koordinasyonun önemine vurgu yapılan sunumda, uygulanabilecek stratijeler de OMÜ Vakfı Koleji öğretmenleri ile paylaşıldı.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Sn. Doç. Dr. İbrahim Gül'e, OMÜ Vakfı Koleji yıl sonu mesleki gelişim çalışmalarına çok değerli katkılarından dolayı teşekkür eder başarılarının devamını dileriz.
Pozitif Disiplin - Seminer