ANA SAYFA | MEDYA | Güncel Haberler | 22 Mart 2019 Cuma

Estetik ve Plastik Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Hayati Akbaşı, “Kariyer Günleri” etkinlikleri kapsamında OMÜ Vakfı Koleji’ne misafir oldu.

OMÜ Vakfı Koleji'nde Kariyer Günleri

OMÜ Vakfı Koleji; öğrencilerin kariyer planlarını geliştirmelerine yardımcı olmak, öz güvenlerini artırmak, meslekler hakkında bilgi edinmelerini sağlamak için, çeşitli meslek gruplarından başarılı örnekleri onlarla buluşturmaya devam ediyor.

Uzmanlık eğitimini Ondokuzmayıs Üniversitesi Estetik Plastik ve Rekonsrüktif Cerrahi Ana Bilim dalında yapan Akbaş’ın, başarılı kariyeri öğrencilere ilham verdi. Soru cevap kısmında merak ettikleri soruların cevaplarını bulan öğrenciler kararlılık ve sabırla gelen bu başarı öyküsünü ilgiyle dinledir.
OMÜ Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Halil Kütük’ün kendilerine plaket sunması ve hatıra fotoğrafı çekimi yapılarak tamamlandı.

OMÜ Vakfı Koleji Kariyer Günlerinin Amacı Nedir?
-Öğrencilerin derslerde kazandırılmaya çalışılan teorik bilgileri ve yetenekleri hangi sektörde, hangi kurumda, hangi meslekte kullanacaklarını bilmelerini

-Kurumları tanıyarak kararlarını kendilerinin vermelerini,
-Meslekleri her yönüyle tanımalarını,
-Doğru hedefler belirleyerek, kişilik özellikleri, ilgi ve yetenekleri doğrultusunda bilinçli tercihler yapmalarını,
-Öğrencileri, başarı öykülerine sahip kişilerle buluşturarak, kendilerine örnek alabilecekleri başarılı modeller belirlemelerini ve bu yolda bilinçli çalışma zemini oluşturmalarını,
-Verilen seminerlerde konuşmacı olan kişilerin sektör tecrübelerini öğrencilerimizle paylaşmalarına imkân vererek ileride parçası olacakları iş hayatını daha yakından tanımalarını sağlar. Omü Vakfı Koleji olarak bizlerde öğrencilerimize, düzenlemiş olduğumuz Kariyer Günleri Etkinliği kapsamında tüm bu kazanımları hedef alarak Samsun'un tanınmış ve mesleğinde önde gelen kişileriyle buluşturuyoruz.