Öğrenci Bilgileri

Veli Bilgileri




MEDYA
Ondokuz Mayıs Üniversitesi VakfıKoleji

Omü Vakfı Koleji Öğrencilerinden Rektör Akan’a Anlamlı Ziyaret

ANA SAYFA | MEDYA | İlkokul Haberler | 22 Kasım 2014 Cumartesi
Omü Vakfı Koleji Öğrencilerinden Rektör Akan’a Anlamlı Ziyaret24 Kasım Öğretmenler günü münasebetiyle OMÜ Vakfı Koleji öğrencileri Rektör Prof. Dr. Hüseyin Akan’ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyarete, OMÜ Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı ve OMÜ Vakfı Koleji Kurucu Temsilcisi Doç. Dr. Muhammed Dervişoğlu, OMÜ Vakfı Koleji Müdürü Mustafa Kurt, öğretmenler ve ilköğretim öğrencileri katıldı.

Okul Müdürü Mustafa Kurt ziyarette yaptığı konuşmada, “OMÜ Vakfı Koleji üniversitemizin bünyesinde bulunduğundan ve üniversitemizin en üst düzeyindeki yöneticisi de bir öğretmen olduğundan, öğretmenler gününün ilk ziyaretini Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin Akan’a yapmak istedik. Rektörümüz de bizi kırmadılar, bu ziyaretimizi kabul ettiler. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

OMÜ Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı ve OMÜ Vakfı Koleji Kurucu Temsilcisi Doç. Dr. Muhammed Dervişoğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü anısına Rektör Akan’a özel bir hediye verdi. Dervişoğlu, Manisa Atatürk İlkokulundan mezun olan Rektör Akan’a, ilkokul diplomasını takdim etti. Bu anlamlı hediye karşısında şaşıran ve mutlu olan Rektör Prof. Dr. Hüseyin Akan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, öğretmen ve öğrencilere günün anısına çeşitli hediyeler verdi.

Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin Akan'a teşekkür eder, saygılarımızı sunarız.

OMÜ Vakfı Koleji

Omü Vakfı Koleji Öğrencilerinden Rektör Akan’a Anlamlı Ziyaret
Omü Vakfı Koleji Öğrencilerinden Rektör Akan’a Anlamlı Ziyaret