OMÜ VAKFI KOLEJİ ANASINIFI “SIFIR ATIK” İLE SAHNE ALDI

ANA SAYFA | MEDYA | Güncel Haberler | 22 Mart 2019 Cuma

OMÜ UZEM konferans salonunda yapılan Sıfır Atık Çalıştayında kullanılmış ürün ve artıklardan oluşturdukları eserleri sergilenen OMÜ Vakfı Koleji Anasınıfı öğrencileri kıyafetleriyle, dans ve şarkılarıyla “Sıfır Atık” projesine desteklerini yinelediler.

OMÜ VAKFI KOLEJİ ANASINIFI “SIFIR ATIK” İLE SAHNE ALDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın himayesinde başlatılan ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca yürütülüp Türkiye’deki bütün kamu kurum kuruluşları ile hastane, okul, üniversite, otel, terminal vb. birçok yer ve merkezde uygulanmaya başlanan “Sıfır Atık Projesi”ne dâhil olan Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ), Rektör Danışmanı ve Üniversite Sıfır Atık Projesi Koordinatörü Prof. Dr. Yüksel Ardalı rehberliğinde çalışmalara hız kesmeden devam ediyor.

İsrafın önlenmesi, sahip olduğumuz kaynakların doğru ve verimli kullanılması ve atıkların ekonomik olarak değerlendirilmesi, dolayısıyla çevre ve doğaya karşı farkındalık ve duyarlılığın geliştirilmesi açısından önemli ve değerli bir proje olan “Sıfır Atık”, OMÜ Vakfı Koleji tarafından farklı etkinliklerle desteklenmeye devam ediyor…

■ Haber kaynağı ve fotoğraflar için tıklayınız