İSTİKLAL MARŞI’NIN KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY’U ANMA PROGRAMI

ANA SAYFA | MEDYA | Güncel Haberler | 12 Mart 2019 Salı

OMÜ Vakfı Koleji’nde; İstiklâl Marşımızın kabulünün 98. Yıl Dönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma programı düzenlendi.

İSTİKLAL MARŞI’NIN KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY’U ANMA PROGRAMI

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün; “İstiklal Marşında, istiklal davamızı anlatması bakımından büyük bir manası olan mısralar vardır...” sözleriyle ifade ettiği millî bilinç ve duyguyu, günün anlam ve önemine dair drama gösterisi vurgularken, İstiklâl Marşının yazımı ile ilgili sinevizyon gösterisi ve şiirlerle sürdürülen anma programında, öğrencilerimiz izleyenlerden tam not aldı.

Bu vesile ile başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, İstiklâl Şairi Mehmet Akif Ersoy’un şahsında bütün şehit ve gazilerimize minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz.
Ruhunuz şad olsun…

Not: Mobil cihazınız haber kaynağı fotoğraflarını açamıyorsa "Google Fotoğraflar" uygulamasını kurabilirsiniz.