ANA SAYFA | MEDYA | Güncel Haberler | 5 Mart 2019 Salı

OMÜ Vakfı Koleji Ailesi öğrenci, öğretmen ve velileri olarak “birlikte okuyoruz…” OMÜ Vakfı Koleji “kitap sevgisi ve kitap okuma alışkanlığı kazandırma “ etkinlikleri devam ediyor.

“ Birlikte Okuyoruz ” Sergisi

Okumanın ailede başlatılan, sosyal çevrenin etkisiyle geliştirilmesi gereken bir alışkanlık olduğunun vurgulanması amacıyla muhteşem bir okuma etkinliği düzenlendi.

Aile içinde kitap sevgisinin aşılanması ve rol model olarak aile bireylerinin kitap okuduğunu çocuğun görmesinin bu alışkanlığın kazandırılmasındaki önemini biliyor ve bu alandaki motivasyon ve heyecanı artırmak için etkinlikler düzenliyoruz.

Bunun sağlanabilmesi için 5, 6 ve 7. Sınıflarımızın öğrencileri ile aileleriyle birlikte evde kitap okuma saatlerinin düzenlenmesi sağlandı. Tüm öğrencilerimizin kitap okuma alışkanlığını kazandırılması ve kitaba merakın arttırılması hedeflenmektedir. Öğrencilerimiz aileleriyle evde kitap okuma saati düzenleyerek bunları görsel materyaller hâline getirerek sunumlarını yaptılar. Öğrencilerin etkinlik çerçevesinde hazırladıkları sunular, kitaplar hakkında görüşlerini ve bilgilerini içeren yazılar okul koridorlarında bir hafta boyunca sergilendi.