İngilizce Haberler

OMÜ Vakfı Koleji'nde OMÜ Vakfı Koleji'nde "Dictionary Day" Kutlamaları16 Ekim 2021 Cumartesiİlkokul öğrencilerimiz "Dictionary Day" (sözlük günü) kapsamında öğrendikleri İngilizce ve Almanca kelimeleri kullanarak çeşitli aktivitelerde bulundular. Yabancı Dil Edinim EtkinlikleriYabancı Dil Edinim Etkinlikleri11 Ekim 2021 Pazartesiİngilizce dersi kapsamında doğa sınıfı, kamp ateşi, dans, müzik dinletisi ve marshmallow partisi... OMÜ VAKFI KOLEJİ’NDE “SURVIVOR” HEYECANIOMÜ VAKFI KOLEJİ’NDE “SURVIVOR” HEYECANI28 Mart 2019 PerşembeOMÜ Vakfı Koleji 2 ve 6. Sınıf öğrencileri İngilizce dil edinimi kapsamında gerçekleştirilen “I’m a Survivor” etkinliğine katıldılar. Restaurant ProjectRestaurant Project4 Aralık 2018 SalıOMÜ Vakfı Koleji; yaparak, yaşayarak ve eğlenerek İngilizce öğreniyor. Yabancı Dil Ediniminde Kurgusal YöntemYabancı Dil Ediniminde Kurgusal Yöntem26 Kasım 2018 PazartesiOMÜ Vakfı Koleji'nde yabancı dil edinimi çalışmalarında kurgusal yöntemle kelime ezberleme çalışmaları büyük ilgi görüyor. Yabancı Dil Öğretiminde Nitelik ve EğlenceYabancı Dil Öğretiminde Nitelik ve Eğlence12 Kasım 2018 Pazartesi Omü Vakfı Koleji Almanya’da Temsil EdildiOmü Vakfı Koleji Almanya’da Temsil Edildi31 Temmuz 2018 SalıOkulumuz İngilizce öğretmenlerinden Goshnag ARSLANBAY, Berlin’de düzenlenen uluslar arası gençlik çalışmaları seminerine katıldı. Literacy Week - İngilizce Edebiyat Haftası FestivaliLiteracy Week - İngilizce Edebiyat Haftası Festivali4 Haziran 2018 PazartesiOMÜ Vakfı Koleji 5. ve 6. Sınıf öğrencileri geçtiğimiz hafta ‘Edebiyat Haftası’ adı altında İngilizce etkinlikler düzenledi. İngilizce’nin Eğitimde ve İş Hayatındaki Önemiİngilizce’nin Eğitimde ve İş Hayatındaki Önemi25 Mayıs 2018 CumaAKS TV kanalında Mehtap YEŞİLBAŞ'ın sunumu ve Doç. Dr. Yetkin BULUT'un yorumlarıyla ekranlara gelen TAM İSABET programında; “İngilizce’nin Eğitimde ve İş Hayatındaki Önemi” konusu işlendi. Yabancı Dil Ediniminde Okullar Arası Öğrenci DayanışmasıYabancı Dil Ediniminde Okullar Arası Öğrenci Dayanışması14 Mayıs 2018 PazartesiBafra Galip Öztürk Ortaokulu 5. sınıf öğrencileri; öğretmenleri Pınar Gültekin eşliğinde, “Yabancı Dil Ediniminde Okullar Arası Öğrenci Dayanışması” projesi kapsamında, OMÜ Vakfı Kolejinin misafiri oldular.
 1   2   3