İlkokul Haberler

"Traditional children’s games and music" e-Twinning Projesi28 Şubat 2024 ÇarşambaOMÜ Vakfı Koleji İlkokul Öğretmenimiz Ayten Köse, öğrencilerimiz ile birlikte “Traditional children’s games and music” (Geleneksel Çocuk Oyun ve Müzikleri) e-Twinning projesine katıldı. Üç Elmanın Masalı Çocuk TiyatrosuÜç Elmanın Masalı Çocuk Tiyatrosu4 Mayıs 2023 PerşembeBez Bebek dizisinin senaristi Nilbanu Engindeniz tarafından kaleme alınan Üç Elmanın Masalı Çocuk Tiyatrosu okulumuz konferans salonunda sergilendi. Tiyatro Amisos (Portakal Çocuk) ile Okulumuzda Sahne AldıTiyatro Amisos (Portakal Çocuk) ile Okulumuzda Sahne Aldı29 Haziran 2021 SalıOMÜ Vakfı Koleji Telafi Eğitimi kapsamında çeşitli sosyal, sportif ve kültürel faaliyetler gerçekleştirmeye devam ediyor. Her Yerde Spor Projesi BaşlıyorHer Yerde Spor Projesi Başlıyor2 Kasım 2020 PazartesiSamsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün düzenlemiş olduğu "HER YERDE SPOR" projesi başlıyor. Hijyen EğitimiHijyen Eğitimi1 Eylül 2020 SalıOMÜ Vakfı Koleji öğrencilerine Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Akademisyenleri tarafından hijyen eğitimi verildi. Mutluluk Çocuk İşi (Veli Fotoğraf Etkinliği)Mutluluk Çocuk İşi (Veli Fotoğraf Etkinliği)3 Mart 2020 SalıOndokuz Mayıs Üniversitesi Vakfı Koleji'nde açılacak olan "Mutluluk Çocuk İşi" isimli resim sergisinde sergilenmek üzere "Veli Fotoğraf Etkinliği" düzenlenecektir. OMÜ Vakfı Koleji'nde Mutfak Etkinliği: Bake a CakeOMÜ Vakfı Koleji'nde Mutfak Etkinliği: Bake a Cake25 Şubat 2020 SalıOMÜ Vakfı Koleji'nde İngilizce dersinde 3. Sınıf öğrencileri “Bake a Cake” adlı mutfak etkinliği gerçekleştirdiler. 1. Sınıf Öğretmenlerimiz1. Sınıf Öğretmenlerimiz21 Ocak 2020 Salı2020 - 2021 Eğitim ve Öğretim Yılı 1. Sınıf Öğretmenlerimiz Pelin KALPAR ve Fatma Gül KİREMİTÇİ ÖĞRENCİLERİMİZ MESLEK ATÖLYESİNDEÖĞRENCİLERİMİZ MESLEK ATÖLYESİNDE19 Aralık 2019 PerşembeOMÜ Vakfı Koleji Özel İlkokulu Rehberlik Servisinin Mesleki Rehberlik etkinlikleri bütün hızıyla devam ediyor. Toys PartyToys Party19 Kasım 2019 SalıOmü Vakfı Koleji 2. Ve 3. Sınıf öğrencileri tatile partiyle başladı.
 1   2   3   »