Omü Vakfı Koleji'nde Bir Dilim, Bilim

ANA SAYFA | MEDYA | Güncel Haberler | 6 Nisan 2018 Cuma
Omü Vakfı Koleji'nde Bir Dilim, Bilim■ Bir Dilim Bilim Projesi, OMÜ Vakfı Koleji’nde

Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nin etkin öğrenci topluluklarından olan Samsun BilimGönüllüleri Grubu,  Öğrenci Danışmanlık ve Gençlik Ofisi Koordinatörü Sn. Nazan Şimşek öncülüğünce OMÜ Vakıf Koleji’nde etkinlik düzenlediler.

Öğrencilerimiz; vitaminler ve tükettiğimiz gıdaların vücudumuza sağladığı faydalar,sesin yapısı ve nasıl yol aldığına ilişkin materyal destekli görsel anlatım ile örnekleme, telefonunçalışma mantığını açıklayıcı deneysel çalışma ve oyunlar, küresel ısınma ve sera etkisinin oluşumuile sonuçlarını açıklayan basit bir deney, önyargılar ve zararları ile toplumbsal etkilerini anlataninteraktif etkinlikler, arkeoloji bilimini öğrencilere tanıtmak için örnek materyal ve video gösterimiile havacılık tarihi ve hayatımızdaki yerini anlatarak doğadaki uçabilen canlılardan örneklerverilerek tamamlanan bu etkinliği ilgiyle takip ettiler. Gösterimler sonrasında soru cevap fırsatı bulan öğrencilerimiz etkinliklerin çok bilgilendirici olduğunu ifade ettiler.

Haber detayları için lütfen tıklayınız.