İstanbul Liseleri Gezisi

ANA SAYFA | MEDYA | Ortaokul Haberler | 7 Mayıs 2018 Pazartesi

Okulumuz 7. sınıf öğrencilerine, lise tercihleri konusunda bilinçlendirmek ve hedeflerini yükseltmek için "Liselerimizi Tanıyalım" gezisi düzenledik.

İstanbul Liseleri Gezisi

Okulumuz 7. sınıf öğrencilerine, lise tercihleri konusunda bilinçlendirmek ve hedeflerini yükseltmek için  "Liselerimizi Tanıyalım" gezisi düzenledik.

İstanbul'da bulunan Galatasaray Lisesi, İstanbul Erkek Lisesi, Koç Lisesi gibi Türkiye'nin en seçkin liselerini gezerek tanıyan öğrenciler, gezi programı kapsamında eğitim aktivitelerinin yanı sıra kültürel aktivitelerde de yer aldı.

Öğrenciler; Ayasofya Müzesi, Topkapı Sarayı, Yerebatan Sarnıcı, Çamlıca Tepesi, İstanbul Boğazı'nı gezerek İstanbul'un tarihî ve coğrafi güzelliklerini yerinde görme ve inceleme fırsatı buldular.

■ Haber kaynağı ve görselleri için tıkşlayınız