Öğrenci Bilgileri

Veli Bilgileri




MEDYA
Ondokuz Mayıs Üniversitesi VakfıKoleji

İngilizce’nin Eğitimde ve İş Hayatındaki Önemi

ANA SAYFA | MEDYA | İngilizce Haberler | 25 Mayıs 2018 Cuma

AKS TV kanalında Mehtap YEŞİLBAŞ'ın sunumu ve Doç. Dr. Yetkin BULUT'un yorumlarıyla ekranlara gelen TAM İSABET programında; “İngilizce’nin Eğitimde ve İş Hayatındaki Önemi” konusu işlendi.

İngilizce’nin Eğitimde ve İş Hayatındaki Önemi

AKS TV kanalında Mehtap YEŞİLBAŞ'ın sunumu ve Doç. Dr. Yetkin BULUT'un yorumlarıyla ekranlara gelen TAM İSABET programında; “İngilizce’nin Eğitimde ve İş Hayatındaki Önemi” konusu işlendi.  Programa OMÜ Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Nalan KIZILTAN ve OMÜ Vakfı Koleji İngilizce Zümre Başkanı Dilek ADSOY AYTAÇ katıldı.

Yabancı dil eğitiminin önemi, eğitim stratejileri ve uygulama yöntemleri üzerinde duran Doç. Dr. Nalan Kızıltan; Ondokuz Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi, İngilizce Öğretmenliği Bölümü ile OMÜ Vakfı Koleji’nin Yabancı Dil Öğretimi alanında yürüttükleri iş birliği çalışmalarından bahsetti.

OMÜ Vakfı Koleji’ndeki yabancı dil eğitiminde izlenen yol haritasını anlatan İngilizce Zümre Başkanı Dilek Adsoy Aytaç; yabancı dil eğitiminde yaşayarak öğrenme modeli ile bireysel öğrenme çalışmalarının önemini vurgularken, OMÜ Vakfı Koleji’nin öğrencilerinin İngilizce’deki başarılarının asıl nedeninin, yabancı dili günlük hayatta kullanmaları olduğunu ifade ederken buna yönelik OMÜ Vakfı Kolejinde yapılan akademik ve işbirlikçi çalışmalardan da bahsetti.



Aks Tv'de yayınlanan Tam İsabet Programının ilgili bölümüne ulaşmak için;
■ Buraya Tıklayınız