Anasınıfı Mezuniyet Töreni ve 1. Sınıflar Okuma Bayramı

ANA SAYFA | MEDYA | Güncel Haberler | 30 Mayıs 2018 Çarşamba

2017-2018 Eğitim ve Öğretim Yılı OMÜ Vakfı Koleji Anasınıfı mezuniyet töreni ve 1. sınıfların okuma bayramları büyük bir coşkuyla kutlandı.

Anasınıfı Mezuniyet Töreni ve 1. Sınıflar Okuma Bayramı

Ekinliklere yoğun ilgi gösteren veliler çocuklarının sergilediği; koro, drama, halk oyunları gösterileri, jimnastik ve farklı kareografilerle adeta büyülendi. İzleyenlere çok keyifli bir gece yaşatan anasınıfının minik mezunları ile 1. sınıf öğrencileri sahneledikleri drama gösterileri, koro ve halk oyunları ile hem velileri hem de öğretmenlerini gururlandırdı.

Anasınıfı mezunlarına mezuniyet belgelerinin verilmesi ve 1. sınıf öğrencilerinin okuma belgelerinin taktim edilmesinin ardından Okul Müdürü Sn. Mustafa Kurt’un teşekkür ve öğrencilere gelecek eğitim hayatlarında başarı dilekleriyle program sona erdi.

■ Haber Kaynağı Görselleri İçin Tıklayınız