Öğrenci Bilgileri

Veli Bilgileri




MEDYA
Ondokuz Mayıs Üniversitesi VakfıKoleji

6. Geleneksel Bilim Şenliği

ANA SAYFA | MEDYA | Güncel Haberler | 6 Haziran 2018 Çarşamba

OMÜ Vakfı Koleji 6. Geleneksel Bilim Şenliği Yapıldı. OMÜ Vakfı Kolejinde bu sene altıncısı yapılan ve iki gün boyunca devam eden “Geleneksel Bilim Şenliği”nde öğretmenlerimiz, öğrenci ve velilerimiz yine muhteşem bir şölene imza attılar.

6. Geleneksel Bilim Şenliği

Şenlik programında 4 Haziran Pazartesi günü anasınıfı ve ilkokul öğrencilerinin, 5 Haziran Salı günü ortaokul öğrencilerinin hazırladıkları deney ve sunumlar yer aldı.


OMÜ Vakfı Kurucu Temsilcisi ve Vakıf Başkanı Prof. Dr. Halil KÜTÜK ile, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Bahtiyar ÖZTÜRK’ün konuşmaları ile başlayan şenlik büyük ilgi gördü. Konuşmalarında, bilime ve bilimsel çalışmalarda uygulamanın önemine vurgu yapan OMÜ Vakfı Başkanı Prof. Dr. Halil KÜTÜK ve Prof. ÖZTÜRK şenlikteki çalışmaları teker teker gezerek öğrencilerimize teşekkürlerini sundu.

Şenliğe katılan büyük küçük herkes eğlenceli ve etkileyici deneylerle yeni bir şeyleri öğrenmenin hazzını yaşadılar. Her sene olduğu gibi bu sene de şenliği bin bir emeklerle hazırlayan öğretmenlerimize, katılımlarından dolayı öğrenci ve velilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.



■Haber Kaynağı Fotoğraları İçin Tıklayınız